• DA
  • /

  • EN
Booking

AFTEN

SASHIMI

SE MENUEN SOM PDF
  • MIXED SASHIMI
    275
    Klassisk sashimi med 3 saucer
  • NEW STYLE TUNA AKAME
    155
    Asiatisk chimichurri, jalapeños
  • NEW STYLE HAMACHI
    145
    Murasaki-sauce, sprød wonton, wasabi
  • NEW STYLE SALMON
    125
    Sancho, purløgsolie
  • TRADITIONAL
    Serveres med soya og syltet ingefær
  • HAMACHI
    135
  • TUNA AKAME
    145
  • SALMON
    115

NIGIRI

  • NEW STYLE HAMACHI
    70
    Trøffel, yuzu, ikura
  • NEW STYLE TUNA AKAME
    75
    Blåfinnet tun, røget soya
  • NEW STYLE SALMON
    65
    Yuzu marmelade, wasabi olie
  • NEW STYLE HARASU
    65
    Flamberet laks, yuzu-miso sauce
  • TRADITIONAL
    Serveres med soya og syltet ingefær
  • HAMACHI
    65
  • TUNA AKAME
    70
  • SALMON
    60

MAKI

  • CAVIAR ROLL
    295
    Avocado, sæsonens grønt, 10G kaviar, flødeost - Uden kaviar • 155
  • SPICY TUNA ROLL
    165
    Avocado, agurk, chili mayo, sprød wonton
  • HAMACHI ROLL
    175
    Agurk, ristede løg, sort hvidløgsemulsion
  • SALMON ROLL
    165
    Agurk, dill mayo, teriyaki
  • TUNA ROLL
    185
    Tun, avocado, frisk sommertrøffel
  • DEVIL´S CRISPY EBI SALMON
    210
    Sprød reje og agurk, toppet med laks, sriracha, chili mayo
  • SURF ´N TURF
    225
    Sprød reje og agurk, toppet med wagyu tataki, kizami wasabi

SNACKS

  • EDAMAME BEANS
    50 / 75
    Goma dressing, havsalt, lime

SOUPS

  • MISO SOUP
    50
    Fisk, tofu, tang

COLD STARTERS

  • BEETROOT TARTAR
    110
    Wasabi mayo, syltede svampe, puffed rispapir
  • TUNA TATAKI
    145
    Yuzu ponzu, appelsin, shiso
  • BEEF TARTAR
    135
    Spidskommen, sichuan, edamame, agurk, æggeblomme
  • WAGYU TATAKI
    165
    Forårsløg, Wagyu fedt

WARM STARTERS

  • VEGGIE TEMPURA
    125
    Sæsonens grønsager, spicy miso sauce
  • SHRIMP TEMPURA
    155
    Ponzu foam
  • SCALLOP AND SHRIMP TOAST
    120
    Chili mayo
  • MOO WAAN PORK
    110
    Braiseret svinekød, sød fiskesauce, chili, sukkersnaps
  • GYOZA WAGYU
    3PCS 110 / 4PCS 145
    Sort eddike, forårsløg

MAIN COURSES

  • THE MARKET SAMBAL CHICKEN
    210
    The market sambal, mango salat
  • BEEF STRIPLOIN
    275
    Wasabi ponzu, grillet forårsløg
  • RED CURRY CHICKEN
    195
    Thai chili, fiske sauce, kaffir lime serveres med ris eller nudler
  • STIR FRY VEGGIES GARLIC & PEPPER
    155
    Spidskål, chili, Thai basil - Med rejer • 195

HOUSE CLASSICS

  • BLACKENED COD
    345
    Miso marineret sort torsk, yuzu miso, syltet daikon
  • THE MARKET DUCK & PANCAKES
    275
    Konfiteret andelår, pandekager, agurker, porrer, sprød chili olie, hoisin sauce

SIDES

  • STEAMED RICE
    30 / 50
    Jasmin ris
  • CHEF’S RICE
    40 / 70
    Jasminris, teriyaki, chilimayo, sesam, forårsløg
  • CRISPY CUCUMBER SALAD
    45
    Sprød chili, fiskesauce, koriander
  • GREEN BEANS
    60
    Trøffel miso creme, frisk trøffel

DESSERTS

  • STRAWBERRIES & CHOCOLATE
    120
    Hvid chokolademousse, kaffir lime-sorbet, crumble
  • SEASONAL SELECTION OF ICE CREAMS AND SORBETS
    PER SERVING • 45
  • Kristen Bernikows Gade 9-11
    1105 København K
  • +45 70702435
  • asian@themarketcph.dk
Kontrolrapport
Guest Data Policy

Sovino Brands Logo
Ambra Bistro Central Café Sommersko Café Victor Camour Esmée Goldfinch Kinyōbi L'Alsace Le Grand Rouge Le Petit Rouge Lusso Masseria Mother City PS Bar & Grill - City PS Bar & Grill - Østerbro Ravage Restaurant Kanalen Restaurant Sk 12 Salon The Market Italian Trattoria Fiat