AFTEN MENUER
THE OMAKASE MENU
675
- MISO SOUPTofu, tang
- OYSTERWasabi, æble granite
- TUNA TATAKIYuzu ponzu, blodappelsin, shiso
- MOO WAAN PORKBraiseret svinekød, sød fiskesauce, syltet chili, sukkersnaps
- GYOZA WAGYUSort eddike, forårsløg
- BLACKENED CODMiso marineret sort torsk, yuzu miso, syltet daikon
- TUNA ROLLBlåfinnet tun, avocado, fermenteret yuzu mayo
- NEW STYLE SALMON NIGIRIYuzu marmelade, wasabi olie
- NEW STYLE HAMACHI SASHIMIYuzu trøffel, ikura
- WAGYU TATAKIWagyu fedt, forårsløg
- THE MARKET DUCK & PANCAKESKonfiteret andelår, pandekager, agurker, porrer, sprød chili olie, hoisin sauce
- BEEF STRIPLOINWasabi ponzu, grillet forårsløg
- ASPARAGUSTrøffel miso-fløde, frisk sommertrøffel
- COCONUT SORBETRistet kokos, limeskal
- Serveres til hele bordet
THE SESONAL MENU
450
- TOM YUM SOUPRejer, chili, kaffir lime, svampe
- MOO WAAN PORKBraiseret svinekød, sød fiskesauce, syltet chili, sukkersnaps
- SALT AND PEPPER SQUIDSort hvidløg emulsion, lime
- TUNA ROLLBlåfinnet tun, avocado, fermenteret yuzu mayo
- NEW STYLE SALMON NIGIRIYuzu marmelade, wasabi olie
- NEW STYLE HAMACHI SASHIMIYuzu trøffel, ikura
- THE MARKET SAMBAL CHICKENThe market sambal, mango salat
- PAK CHOISort peber, hvidløg, cashewnødder
- CHEF‘S RICEJasmin ris, teriyaki, chili mayo, sesam, forårsløg
- CHOCOLATE MOUSSEMørk chokolade og yuzu mousse med fersken sorbet
- Serveres til hele bordet
- Uden dessert 375
SUSHI OMAKASE - 24 stykker
495
- SALMON ROLLAgurk, purløg, kimchi mayo
- SALMON NIGIRIYuzu marmelade, wasabi olie
- HARASU NIGIRIFlamberet laks, yuzu-miso sauce
- SALMON SASHIMIGrøn chili, sancho peber
- KOMBU CURED SCALLOP NIGIRIHvid ponzu, røg
- HAMACHI SASHIMIYuzu-trøffel sauce, ørredrogn
- HAMACHI ROLLRadiser, kazami wasabi
- TUNA SASHIMIRøget soya, shiso
- TUNA ROLLBlåfinnet tun, avocado, fermenteret yuzu mayo
- AKAME NIGIRIRøget soya
- SURF ´N TURFSprød reje og agurk, toppet med wagyu tataki, kizami wasabi
- WAGYU NIGIRIWagyu fedt, purløg
- WAGYUForårsløg