SELSKABSMENU
9 Retter
395
-
BEEF TATAKIKoji ponzu sauce, hvidløgsolie, syltet jalapeno, moromi mayo, lotus rod, forårsløg
-
JAPANESE KALE AND CUCUMBER SALAD
-
PORK BELLYDuroc svinekød, appelsin og miso glasur, syltet jalapeno, forårsløg
-
-
SALMON ROLLLaks, kizami tomatchutney, avocado, daikon
-
HAMACHI SASHIMIYuzu trøffel sauce, skalotteløg, ørredrogn
-
CRISPY OCTOPUSBaby blæksprutte med chili, limeblad og sød chilisauce
-
-
GRILLED CHICKEN SUPREMEGul Romanesco sauce, agurk, grillede svampe
-
PAK CHOYStegt Pak Choy, sød sojaglasur, hvidløg, cashewnødder 1
-
CHEF’S RICEJasmin ris med teriyaki, chili mayo, sesam og forårsløg
-
-
STRAWBERRIESHvid chokolademousse, citron urter, kaffir lime sorbet, jordbær crumble
12 Retter
595
-
CRISPY SHRIMPChilimayo, ponzuskum, lime
-
JAPANESE KALE AND CUCUMBER SALADTonkatsu miso dressing, sesam, forårsløg
-
-
SALMON TARTAR (G)Laks, sprød nori, chili mayo, Asiatiske urter
-
BEEF TATAKIKoji ponzu sauce, hvidløgsolie, syltet jalapeno, moromi mayo, lotus rod, forårsløg
-
PORK BELLYDuroc svinekød, appelsin og miso glasur, syltet jalapeno, forårsløg
-
-
SUSHIChef’s choice af maki rulle
-
MIXED SASHIMIChef’s selection af sashimi
-
BLACKENED CODMiso marineret blackened cod, yuzu miso, tempura shiso, syltet daikon
-
-
BEEF STRIPLOINKaffir lime tamarind sauce, graffiti aubergine, jalapeno salsa
-
THE MARKET DUCK AND PANCAKESConfiteret andelår med sprødt skind, serveret med pandekager, agurk, porre, hoisin sauce
-
STEAMED ASPARAGUS
-
-
MANGO PANNA COTTAPassionsfrugt coulis, limeskal, kokos sorbet