AFTEN MENUER
THE OMAKASE MENU
675
-
MISO SOUPTofu, tang
-
OYSTERShiso-vinaigrette, skalotteløg
-
TUNA TATAKIYuzu ponzu, appelsin, shiso
-
-
MOO WAAN PORKBraiseret svinekød, sød fiskesauce, syltet chili, sukkersnaps
-
GYOZA WAGYUSort eddike, forårsløg
-
BLACKENED CODMiso marineret sort torsk, yuzu miso, syltet daikon
-
-
TUNA ROLLTun, avocado, frisk sommertrøffel
-
NEW STYLE SALMON NIGIRIYuzu marmelade, wasabi olie
-
NEW STYLE HAMACHI SASHIMIMurasaki-sauce, sprød wonton, wasabi
-
WAGYU TATAKIWagyu fedt, forårsløg
-
-
THE MARKET DUCK & PANCAKESKonfiteret andelår, pandekager, agurker, porrer, sprød chili olie, hoisin sauce
-
BEEF STRIPLOINWasabi ponzu, grillet forårsløg
-
GREEN BEANSTrøffel miso-fløde, frisk sommertrøffel
-
-
3 TYPES OF MELONMelonsorbet, citronverbena, mynte
-
-
Serveres til hele bordet
THE SUMMER MENU
350
-
CRISPY CUCUMBER SALADSprød chili, fiskesauce, koriander
-
MOO WAAN PORKBraiseret svinekød, sød fiskesauce, syltet chili, sukkersnaps
-
SALT AND PEPPER SQUIDSort hvidløg emulsion, lime
-
-
TUNA ROLLTun, avocado, frisk sommertrøffel
-
NEW STYLE SALMON NIGIRIYuzu marmelade, wasabi olie
-
NEW STYLE HAMACHI SASHIMIMurasaki-sauce, sprød wonton, wasabi
-
-
THE MARKET SAMBAL CHICKENThe market sambal, mango salat
-
CHEF‘S RICEJasmin ris, teriyaki, chili mayo, sesam, forårsløg
-
GREEN BEANSTrøffel-miso creme, frisk sommertrøffel
SUSHI OMAKASE - 24 stykker
495
-
SALMON ROLLAgurk, purløg, kimchi mayo
-
SALMON NIGIRIYuzu marmelade, wasabi olie
-
HARASU NIGIRIFlamberet laks, yuzu-miso sauce
-
SALMON SASHIMIGrøn chili, sancho peber
-
-
KOMBU CURED SCALLOP NIGIRIHvid ponzu, røg
-
HAMACHI SASHIMIYuzu-trøffel sauce, ørredrogn
-
HAMACHI ROLLAgurk, sprøde løg, sort hvidløgsmayo, mango
-
-
TUNA AKAME SASHIMIRøget soja, shiso, asiatisk chimichurri, jalapeños
-
TUNA ROLLTun, avocado, frisk trøffel
-
AKAME NIGIRIRøget soya
-
-
SURF ´N TURFSprød reje og agurk, toppet med wagyu tataki, kizami wasabi
-
WAGYU NIGIRIWagyu fedt, purløg
-
WAGYUForårsløg