ALA CARTE MENUER
THE OMAKASE MENU
645
-
JAPANESE CABBAGE AND CUCUMBER SALADTonkatsu miso dressing, sesam, forårsløg
-
MISO SOUPMisofond, tofu, tang
-
-
GYOZA WAGYUMiso-trøffel sauce, forårsløg, wagyu bøf
-
ORANGE MISO PORKDuroc svinekød, appelsin og miso glasur, syltet jalapeno, forårsløg
-
TUNA TATAKIBlåfinnet tun tataki, daikon, mango, thai chili, kizami wasabi
-
-
SUSHIChef’s choice af maki rulle
-
MIXED SASHIMIChef’s selection af sashimi
-
BLACKENED CODMiso marineret blackened cod, yuzu miso, tempura shiso, syltet daikon
-
-
BEEF STRIPLOINRistet chimichurri, grillet jalapeno, radiser
-
MARKET DUCK AND PANCAKESBrasseret andelår med blommeglaze, pandekager, agurk, porre, sprød chili olie, hoisin sauce
-
GREEN BEANSGrønne bønner, miso trøffelcreme, sommer trøffel
-
-
COCONUT SORBETPassionsfrugt coulis, lime
THE MENU
395
-
BEEF TARTARERøget olie, hindbær, æble, kimchi sesam
-
JAPANESE CABBAGE AND CUCUMBER SALADTonkatsu miso dressing, sesam, forårsløg
-
ORANGE MISO PORKDuroc svinekød, appelsin og miso glasur, syltet jalapeno, forårsløg
-
-
SALMON ROLLAgurk, purløg, dildmayo
-
HAMACHI SASHIMIYuzu trøffel sauce, skalotteløg, ørredrogn
-
-
GRILLED DUCK BREASTBlommekimchi, Earl Grey tea glaze, five spice
-
BROCCOLINIFritteret broccolini, hvidløg, cashewnødder
-
CHEF’S RICEJasmin ris med teriyaki, chili mayo, sesam, forårsløg
-
-
CHOCOLATE FONDANTBrombær is, yuzu og citrongræs gel, lavendel tuile