AFTEN MENUER
THE OMAKASE MENU
645
-
ENDIVIE KIMCHILaks, appelsin, koriander
-
TOM YUM GOONRejer, kaffir lime, svampe
-
YAKI ONIGIRIShiso, røget olie, okse tatar
-
-
PORK & PADRONSGlaseret svinekød, syltede chili
-
GYOZA WAGYUSort eddike, forårsløg
-
-
BLACKENED CODMiso-marineret sort torsk, yuzu miso, syltede daikon
-
HAMACHI ROLLRadise, Kazami wasabi
-
TUNA SASHIMIRøget soya, shiso
-
SALMON SASHIMIGrøn chili, sancho peber
-
WAGYU NIGIRIWagyu fedt, purløg
-
-
VEAL RIB-EYEWasabi sauce, forårsløg
-
MARKET DUCK AND PANCAKESKonfiteret andelår med blommeglasur, pandekager, agurk, porrer, sprød chili olie, hoisin sauce
-
CHARD AND CABBAGE STIR FRYHvidløg, sort peber, soja
-
-
KOKOS SORBETRistet kokosnød, lime zest
SOMMERMENU
375
-
MISO SOUPTang, forårsløg, tofu
-
SCALLOP AND SHRIMP TOASTChilimayo
-
PORK & PADRONSGlaseret svinekød, syltede chili
-
-
HAMACHI ROLLRadiser, Kazami wasabi
-
SALMON SASHIMIGrøn chili, sancho peber
-
-
INDONISIAN ROSTED POUSSINHjemmelavet Sambal, agurk & mango salat
-
THAI STYLE BEEF SALADOksekød, ristet ris, fiskesauce, koriander
-
CHEF’S RICEJasminris med teriyaki, chilimayo, sesam, forårsløg
-
-
STRAWBERRYKaramelmousse, kaffir lime sorbet
SUSHI OMAKASE - 26 stykker
550
-
SALMON ROLLAgurk, purløg, kimchi mayo
-
SALMON NIGIRIYuzu marmelade, wasabi olie
-
HARASU NIGIRIFlamberet laks, yuzu-miso sauce
-
SALMON SASHIMIGrøn chili, sancho peber
-
-
OCTOPUS NIGIRIXO sauce
-
RED SHRIMPRejepulver, sancho olie
-
HAMACHI SASHIMIYuzu-trøffel sauce, ørredrogn
-
HAMACHI ROLLRadiser, kazami wasabi
-
-
TUNA SASHIMIRøget soya, shiso
-
TUNA ROLL (G)Blåfinnet tun, avocado, fermenteret yuzu mayo
-
AKAME NIGIRIRøget soya
-
-
SEABASS NIGIRIPonzu, shiso
-
SURF ´N TURF (G)Sprød reje og agurk, toppet med wagyu tataki, kizami wasabi
-
WAGYU NIGIRIWagyu fedt, purløg
-
WAGYUForårsløg