AFTEN MENUER
THE OMAKASE MENU
675
- MISO SOUPTofu, tang
- OYSTERShiso-vinaigrette, skalotteløg
- TUNA TATAKIYuzu ponzu, appelsin, shiso
- MOO WAAN PORKBraiseret svinekød, sød fiskesauce, syltet chili, sukkersnaps
- GYOZA WAGYUSort eddike, forårsløg
- BLACKENED CODMiso marineret sort torsk, yuzu miso, syltet daikon
- TUNA ROLLTun, avocado, frisk sommertrøffel
- NEW STYLE SALMON NIGIRIYuzu marmelade, wasabi olie
- NEW STYLE HAMACHI SASHIMIMurasaki-sauce, sprød wonton, wasabi
- WAGYU TATAKIWagyu fedt, forårsløg
- THE MARKET DUCK & PANCAKESKonfiteret andelår, pandekager, agurker, porrer, sprød chili olie, hoisin sauce
- BEEF STRIPLOINWasabi ponzu, grillet forårsløg
- GREEN BEANSTrøffel miso-fløde, frisk sommertrøffel
- 3 TYPES OF MELONMelonsorbet, citronverbena, mynte
- Serveres til hele bordet
THE SUMMER MENU
350
- CRISPY CUCUMBER SALADSprød chili, fiskesauce, koriander
- MOO WAAN PORKBraiseret svinekød, sød fiskesauce, syltet chili, sukkersnaps
- SALT AND PEPPER SQUIDSort hvidløg emulsion, lime
- TUNA ROLLTun, avocado, frisk sommertrøffel
- NEW STYLE SALMON NIGIRIYuzu marmelade, wasabi olie
- NEW STYLE HAMACHI SASHIMIMurasaki-sauce, sprød wonton, wasabi
- THE MARKET SAMBAL CHICKENThe market sambal, mango salat
- CHEF‘S RICEJasmin ris, teriyaki, chili mayo, sesam, forårsløg
- GREEN BEANSTrøffel-miso creme, frisk sommertrøffel
SUSHI OMAKASE - 24 stykker
495
- SALMON ROLLAgurk, purløg, kimchi mayo
- SALMON NIGIRIYuzu marmelade, wasabi olie
- HARASU NIGIRIFlamberet laks, yuzu-miso sauce
- SALMON SASHIMIGrøn chili, sancho peber
- KOMBU CURED SCALLOP NIGIRIHvid ponzu, røg
- HAMACHI SASHIMIYuzu-trøffel sauce, ørredrogn
- HAMACHI ROLLAgurk, sprøde løg, sort hvidløgsmayo, mango
- TUNA AKAME SASHIMIRøget soja, shiso, asiatisk chimichurri, jalapeños
- TUNA ROLLTun, avocado, frisk trøffel
- AKAME NIGIRIRøget soya
- SURF ´N TURFSprød reje og agurk, toppet med wagyu tataki, kizami wasabi
- WAGYU NIGIRIWagyu fedt, purløg
- WAGYUForårsløg