• FORSIDE
  • MENU
  • VIN
  • COCKTAILS & DRIKKE
  • SELSKABER
  • GAVEKORT
  • GALLERI K
Kristen Bernikows Gade 9-11, 1105 København K
  • DA
  • /

  • EN
Booking
  • ALL DAY MENU
  • DESSERTER
  • VINKORT
  • COCKTAILS & DRIKKEKORT
  • SELSKABSMENU

ALL DAY MENU

SUSHI

SE ALL DAY MENU SOM PDF
  • NIGIRI /GUNKAN (2PCS)
  • WAGYU GUNKAN (G)*
    100
    Wagyu, caviar, trøffel mayo, agurk
  • HAMACHI NIGIRI (G)*
    65
    Lime, mango, jalapeno, sancho peber
  • SAKE HARASUNIGIRI(G)*
    60
    Laks, røget miso sauce, forårsløg
  • AKAME NIGIRI (G)
    70
    Blåfinnet tun, purløg olie, ingefær og hvidløgpaste, forårsløg
  • OTORO NIGIRI (G)*
    85
    Blåfinnet tun, sashimi soy, jalapeno, rød sancho peber
  • MAKI
  • SURF ´N TURF (G)
    225
    Sprøde rejer og agurk toppet med wagyu tataki, yuzu løg, kizami wasabi, sprødt wagyu fedt
  • LOBSTER ROLL (G)*
    265
    Hummer, yuzu kosho, japansk mayo, daikon, avocado, sort kaviar
  • TUNA ROLL (G)*
    195
    Blåfinnet tun, thai papaya, avocado, fermenteret yuzu mayo, wasabi marinerede skalotteløg
  • TUNA HOSOMAKI (G)*
    175
    Sprøde rejer og agurk, toppet med laks, sriracha sauce, chili mayo, unagi sauce
  • WAGYU TEMPURA MAKI (G)
    175
    Wagyu, asparges, forårsløg, moromi mayo, koji æble, wasabi olie
  • DEVIL ́S CRISPY EBI SALMON (G)
    175
    Sprøde rejer og agurk, toppet med laks, sriracha sauce, chili mayo, unagi sauce
  • SALMON ROLL (G)*
    155
    Laks, sukkersnaps, daikon, sort sesam mayo, ørredrogn, purløg
  • VEGGIE ROLL (G,V)*
    140
    Shibazuke syltede daikon, shiitake svampe, avocado, krydret miso sauce

NEW STYLE SASHIMI

  • SCALLOP SASHIMI (G)*
    135
    Scallops, jalapeno sauce, shiso
  • TUNA SASHIMI (G)*
    150
    Blåfinnet tun, karamelliseret enoki svampe, wasabi skalloteløg, daikon
  • OTORO SASHIMI (G)*
    225
    Blåfinnet tun, trøffle soya, trøffle, Japansk frisk wasabi
  • WAGYU TATAKI (G)*
    155
    Krydret miso emulsion, sancho peber, forårsløg
  • HAMACHI SASHIMI
    145
    Yuzu trøffel sauce, skalotteløg, ørredrogn
  • SALMON SASHIMI (G)*
    125
    Laks, røget miso sauce, yuzu soya, hvidløg
  • MIXED SASHIMI (G)*
    395
    Et udvalg af new style sashimi

STARTERS

  • EDAMAME BEANS (G)*
    45
    Goma dressing, havsalt, lime
  • CRISPY CUCUMBER(G)
    55
    Baby agurk, grøn nam jim sauce, karamelliserede jordnødder
  • HAMACHI KINILAW(G)
    85
    Thai papaya, agurk, grapefrugt, chili, hamachi, passionsfruit dressing
  • GYOZA WAGYU (G)
    3PCS 105 \ 4PCS 140
    Miso-trøffel sauce, forårsløg, wagyu bøf
  • CHICKEN WONTON (G)
    3PCS 95 \ 4PCS 120
    Jalapeno og purløg salsa
  • TUNA TATAKI (G)*
    150
    Blåfinnet tun tataki, daikon, mango, thai chili, kizami wasabi
  • PORK BELLY (G)*
    105
    Duroc svinekød, appelsin og miso glasur, syltet jalapeno, forårsløg
  • AVOKADO (V)
    110
    Asparges, avocado, sesam crisp, sesam sauce, jalapeno og purløg salsa
  • BEEF TATAKI (G)*
    145
    Koji ponzu sauce, hvidløgsolie, syltet jalapeno, moromi mayo, lotusrod, forårsløg

SOUPS

  • MISO SOUP
    40
    Misofond, tofu, fisk, shiitake svampe og tang
  • TOM YUM GOONG SOUP
    65 / 125
    Thai Kokossuppe med rejer, ingefær, thaibasilikum, koriander, lime

THE MARKET TACO

2 PCS

  • WAGYU (G)
    70
    Jalapeno, trøffel mayo
  • TUNA (G)
    60
    Wasabi Mayo, røget teriyaki, forårsløg

TEMPURA

  • SHRIMP (G)
    145
    Chili mayo, ponzuskum, lime
  • LOBSTER (G)
    255
    Trøffel mayo, forårsløg, lime
  • VEGGIES (G)(V)
    105
    Sæsonens grøntsager, krydret miso sauce
  • CRISPY OCTOPUS (G)
    85
    Baby blæksprutte med chili, limeblad og sød chili sauce

WOK

  • GREEN CURRY LOBSTER
    275
    Sød basilikum, chili, mango, grøn karrysauce. Serveret med: Dampet ris eller ægnudler

ROBATA GRILL

  • CHICKEN THIGHS
    195
    Fritgående Rokkedahl kylling, jordnødde og kokos sauce, grillet baby tomat, thai basil, lime
  • BEEF STRIPLOIN (G)*
    245
    Kaffir lime tamarind sauce, graffiti aubergine, jalapeno salsa
  • WAGYU STRIPLOIN (G)* 8+
    725
    Asparges tempura, forårsløg, røget teriyaki, chili salsa
  • BLACKENED COD (G)
    245
    Miso marineret blackened cod, yuzu miso, tempura shiso, syltet daikon
  • BLUEFIN TUNA (G)
    285
    Ponzu og hvidløg smørsauce, tomat chili salsa
  • CHARGRILLED VEGGIES (G, V)*
    155
    Årstidens grøntsager, trøffel wafu, dengaku miso sauce
  • THE MARKET DUCK & PANCAKES (G)
    195
    Confiteret andelår med sprødt skind, serveret med pandekager, agurk, porre, hoisin sauce
  • WITH DUCK BREAST
    285

SIDES

  • STEAMED RICE
    30 / 50
    Jasmin ris
  • CHEF’S RICE (G)
    35 / 60
    Jasmin ris, teriyaki, chili mayo, sesam, forårsløg
  • ASPARAGUS(G)
    95
    Grøn asparges, miso trøffelcreme, sommer truffle
  • SQUASH CURRY
    65
    Gul squash, skalotteløg, chili, sukkersnaps, cashewnødder, gul karry, baby majs
  • NOODLES
    55
    Hvidløgsolie, ingefær, soya, forårsløg

DESSERTER

SE DESSERTMENU SOM PDF
  • CHOCOLATE FONDANT
    85
    Vaniljeis, misokaramel, cashewnødder
  • FRIED BANANA
    75
    Tempurastegt banan med vaniljeis, ahornsirup
  • GRILLED PINEAPPLE
    45
    Ananas, kardemomme, kanel, mango sorbet
  • YUZU
    55
    Yuzu crème, vaniljeis, ingefær marengs og mandel crumble
  • ICECREAM / SORBET (1 kugle)
    30
    Vanilla, Coconut, Mango

SAKE PAIRING

  • TSURUUME YUZUSHU, WAKAYAMA PREF, JAPAN
  • 75ML
    75
  • 150ML
    145

VINKORT

SAKE

BY THE GLASS 75ML/CARAFE 150ML

SE HELE VINKORTET
  • Wakabayashi Shuzō, Ishi No Kanbase, Yunotsu, Shimane Prefecture
    90/180
  • Terada Honke, Junmai Muroka Shizenshu – Gonin Musume, Chiba Prefecture, Japan
    85/170
  • Terada Honke ‘Katori 90’ Junmai Nama Genshu Sake, Chiba Prefecture, Japan
    93/185
  • Terada Honke ‘Katori 80’ Junmai Nama Genshu Sake, Chiba Prefecture, Japan
    98/195
  • Soma No Tengu, Uehara Shuzo, Shiga prefecture, Japan
    105/210
  • Nabeshima Ginjo, Fukuchiyo Shuzo, Hyogo Prefecture, Japan
    115/230
  • Tsuru-ume, Yuzushu, Heiwa, Wakayama prefecture, Japan
    70/140

SPARKLING - CHAMPAGNE

  • Mandois Brut Premier Cru, Blanc de blancs
    165
    2016
  • Parrina Brut, Bricconcello, Tuscany, Italy
    95
    NV

WHITE

  • RIESLING
    155
  • Trocken Haus Klosterberg, Markus Molitor, Mosel, Germany
    80
    2019
  • Reserve, Domaine Weinbach, Alsace, France
    125
    2020
  • CHARDONNAY
  • Diamond Collection, Pavillion Chardonnay, Francis Ford Coppola winery, CA, USA
    125
    2018
  • Pouilly Fuisse Vielles Vignes, Pascal Rollet, Bourgogne, France
    150
    2019
  • SAUVIGNON
    135
  • Sancerre L’Arstides, Vieilles Vignes, Thomas Labaille, Loire, France
    135
    2020

ROSE

  • Provence Rosé, Terres Blanches, France
    110
    2020

RED

  • PINOT NOIR
  • Elena Walch, Pinot Nero Blauburgunder, Alto Adige, Italy
    105
    2021
  • Gevrey Chambertin Clos Prieur, Frédéric Esmonin, Bourgogne, France
    160
    2019
  • CABERNET SAUVIGNON
  • Director´s Cut, Francis Ford Coppola, Coppola Winery, Alexander Valley California, USA
    150
    2018
  • Catena Alta, Historic rows, Cabernet Sauvignon, Mendoza, Argentina
    145
    2014

SWEET WINES

  • Vieux pineau des chanteres, Chateau le Montifaud, Pierre Vallet Cognac, France
    110
    NV
  • Tetuna, Trockenbeerenausles, Goldenits, Austria, 37,5cl
    150
    2015

COCKTAILS & DRIKKEKORT

MARKET ASIAN CLASSICS

SE HELE COCKTAIL KORTET
  • THE MARKET PASSION
    125
    Absolut Elyx Vodka , passion fruit, mulberry tea, ginger juice & lime
  • SAKE ME UP
    135
    Beefeater 24 gin, Sake, Campari, Rhubarb syrup, Ginger, lemongrass cordial & lime
  • YUZU SOUR
    135
    Beefeater 24 gin, yuzu, citrus oleo saccharum & egg whites
  • SALTED ESPRESSO
    135
    Havana Club 7 rum, Kahlua, caramel, espresso, sea salt & blackcurrant dust

NEW ASIAN SEASONAL

  • LYCHEE GARDEN
    135
    Absolut Elyx Vodka, lychee, ginger liqueur, lime
  • THAI BASIL GIMLET
    135
    Beefeater24 Gin, thai basil cordial, yuzu, lime, mint
  • JAPANESE COCKTAIL
    145
    Remy Martin VSOP Cognac, orgeat, Peychaud’s Bitters
  • KYOTO NEGRONI
    145
    Ki No Bi gin, Shochu, Umeshu & Campari

GIN AND TONICS

  • SLOE TONIC
    125
    Plymouth Sloe gin, Franklin & Sons Sicilian Lemon tonic & lemon
  • KI NO BI TONIC
    125
    Ki No Bi gin, Franklin & Sons Indian tonic & fresh ginger slice
  • 24 TONIC
    125
    Beefeater 24, Franklin & Sons Elderflower tonic & lemon thyme
  • MONKEY TONIC
    135
    Monkey 47 gin, indian tonic, lemon & blueberries
  • HAMMER TONIC
    125
    Geranium gin, Franklin & Sons Indian tonic & grapefruit

VIRGIN COCKTAILS

  • BERRY PASSION
    65
    Passion fruit, seasonal berries, ginger beer & fresh lime

Drinks

  • LONGDRINK 4 CL.
    105
    House spirit plus soda
  • PREMIUM LONGDRINK 4 CL.
    125
    Premium spirit plus soda

Japanese Whiskey

  • NIKKA FROM THE BARREL
    90
  • NIKKA PURE MALT RED
    150
  • NIKKA PURE MALT BLACK
    150
  • NIKKA YOICHI
    130
  • NIKKA MIYAGIKO
    140
  • HIBIKI SUNTORY
    170
  • HAKUSHU 12 Y/O
    200

Whiskey

  • CHIVAS REGAL
    60
  • FOUR ROSES SMALL BATCH
    80
  • FOUR ROSES SINGLE BATCH
    90
  • ABERLOUR 16
    100
  • ABERLOUR A’BUNADH
    120
  • LAGAVULIN 16
    160

SELSKABSMENU

VILKÅR FOR SELSKABER

9 RETTERS MENU

Menuen serveres til hele bordet

435

  • BEEF TATAKI
    Koji ponzu sauce, hvidløgsolie, syltet jalapeno, moromi mayo, lotus rod, forårsløg

  • CRISPY CUCUMBER
    Baby agurk, grøn nam jim sauce, karamelliserede jordnødder

  • PORK BELLY
    Duroc svinekød, appelsin og miso glasur, syltet jalapeno, forårsløg

  • SALMON ROLL
    Laks, sukkersnaps, daikon, sort sesam mayo, ørredrogn, purløg

  • HAMACHI SASHIMI
    Yuzu trøffel sauce, skalotteløg, ørredrogn

  • CRISPY OCTOPUS
    Baby blæksprutte med chili, limeblad,sød chilisauce

  • CHICKEN THIGHS
    Fritgående Rokkedahl kylling, jordnødde og kokos sauce, grillet baby tomat, thai basil, lime

  • SQUASH CURRY
    Gul squash, skalotteløg, chili, sukkersnaps, cashewnødder, gul karry, baby majs

  • CHEF’S RICE
    Jasmin ris med teriyaki, chili mayo, sesam og forårsløg

  • CHOCOLATE FONDANT
    Vanilje is, misokaramel, cashewnødder

12 RETTERS MENU

Menuen serveres til hele bordet

575

  • HAMACHI KINILAW
    Thai papaya, agurk, grapefrugt, chili, hamachi, passionsfruit dressing

  • CRISPY SHRIMP
    Chilimayo, ponzuskum, lime

  • TUNA TACO
    Blåfinnet tun, wasabi mayo, kizami wasabi

  • BEEF TATAKI
    Koji ponzu sauce, hvidløgsolie, syltet jalapeno, moromi mayo, lotus rod, forårsløg

  • PORK BELLY
    Duroc svinekød, appelsin og miso glasur, syltet jalapeno, forårsløg

  • SUSHI
    Chef’s choice af maki rulle

  • MIXED SASHIMI
    Chef’s selection af sashimi

  • BLACKENED COD
    Kulgrillet torsk, marineret i miso, sake og mirin, serveret med yuzu-miso sauce

  • BEEF STRIPLOIN
    Kaffir lime tamarind sauce, graffiti aubergine, jalapeno salsa

  • MARKET DUCK AND PANCAKES
    Confiteret andelår med sprødt skind, serveret med pandekager, agurk, porre og hoisin sauce

  • ASPARAGUS
    Grøn asparges, miso trøffelcreme, sommer truffle

  • YUZU
    Yuzu crème, vaniljeis, ingefær marengs og mandel crumble
  • Kristen Bernikows Gade 9-11
    1105 København K
  • +45 70702435
  • asian@themarketcph.dk
Kontrolrapport

Åbningstider

  • Mandag
    11.30 - 24.00
  • Tirsdag
    11.30 - 24.00
  • Onsdag
    11.30 - 24.00
  • Torsdag
    11.30 - 01.00
  • Fredag
    11.30 - 02.00
  • Lørdag
    11.30 - 02.00
  • Søndag
    11.30 - 24.00

Køkkenets lukketider:
Mandag - Onsdag kl. 22.00
Torsdag - Lørdag kl. 22.30
Søndag kl 21.00

Reservation does not guarantee access on its own. In our door policy, we emphasize criteria such as: Positive attitude, presentable appearance, regular guest loyalty, clothing (casual but smart) and prior history.

Sovino Brands Logo
Bistro Central Boathouse Bocado Café Victor Esmée L'Alsace Le Jardin Lucifer Lusso PS Bar & Grill - City PS Bar & Grill - Østerbro Ravage Restaurant Camino Restaurant Kanalen Salon The Market Italian Trattoria Fiat