• DA
  • /

  • EN
Booking

AFTEN

SASHIMI

SE MENUEN SOM PDF
  • MIXED SASHIMI
    275
    Klassisk sashimi med 3 saucer
  • NEW STYLE TUNA AKAME
    155
    Asiatisk chimichurri, jalapeños
  • NEW STYLE HAMACHI
    145
    Murasaki-sauce, sprød wonton, wasabi
  • NEW STYLE SALMON
    125
    Sancho, purløgsolie
  • TRADITIONAL
    Serveres med soya og syltet ingefær
  • HAMACHI
    135
  • TUNA AKAME
    145
  • SALMON
    115

NIGIRI

  • NEW STYLE HAMACHI
    70
    Trøffel, yuzu, ikura
  • NEW STYLE TUNA AKAME
    75
    Blåfinnet tun, røget soya
  • NEW STYLE SALMON
    65
    Yuzu marmelade, wasabi olie
  • NEW STYLE HARASU
    65
    Flamberet laks, yuzu-miso sauce
  • TRADITIONAL
    Serveres med soya og syltet ingefær
  • HAMACHI
    65
  • TUNA AKAME
    70
  • SALMON
    60

MAKI

  • CAVIAR ROLL
    295
    Avocado, sæsonens grønt, 10G kaviar, flødeost - Uden kaviar • 155
  • SPICY TUNA ROLL
    165
    Avocado, agurk, chili mayo, sprød wonton
  • HAMACHI ROLL
    175
    Agurk, ristede løg, sort hvidløgsemulsion
  • SALMON ROLL
    165
    Agurk, dill mayo, teriyaki
  • TUNA ROLL
    185
    Tun, avocado, frisk sommertrøffel
  • DEVIL´S CRISPY EBI SALMON
    210
    Sprød reje og agurk, toppet med laks, sriracha, chili mayo
  • SURF ´N TURF
    225
    Sprød reje og agurk, toppet med wagyu tataki, kizami wasabi

SNACKS

  • EDAMAME BEANS
    50 / 75
    Goma dressing, havsalt, lime

SOUPS

  • MISO SOUP
    50
    Fisk, tofu, tang

COLD STARTERS

  • BEETROOT TARTAR
    110
    Wasabi mayo, syltede svampe, puffed rispapir
  • TUNA TATAKI
    145
    Yuzu ponzu, appelsin, shiso
  • BEEF TARTAR
    135
    Spidskommen, sichuan, edamame, agurk, æggeblomme
  • WAGYU TATAKI
    165
    Forårsløg, Wagyu fedt

WARM STARTERS

  • VEGGIE TEMPURA
    125
    Sæsonens grønsager, spicy miso sauce
  • SHRIMP TEMPURA
    155
    Ponzu foam
  • SCALLOP AND SHRIMP TOAST
    120
    Chili mayo
  • MOO WAAN PORK
    110
    Braiseret svinekød, sød fiskesauce, chili, sukkersnaps
  • GYOZA WAGYU
    3PCS 110 / 4PCS 145
    Sort eddike, forårsløg

MAIN COURSES

  • THE MARKET SAMBAL CHICKEN
    210
    The market sambal, mango salat
  • BEEF STRIPLOIN
    275
    Wasabi ponzu, grillet forårsløg
  • RED CURRY CHICKEN
    195
    Thai chili, fiske sauce, kaffir lime serveres med ris eller nudler
  • STIR FRY VEGGIES GARLIC & PEPPER
    155
    Spidskål, chili, Thai basil - Med rejer • 195

HOUSE CLASSICS

  • BLACKENED COD
    345
    Miso marineret sort torsk, yuzu miso, syltet daikon
  • THE MARKET DUCK & PANCAKES
    275
    Konfiteret andelår, pandekager, agurker, porrer, sprød chili olie, hoisin sauce

SIDES

  • STEAMED RICE
    30 / 50
    Jasmin ris
  • CHEF’S RICE
    40 / 70
    Jasminris, teriyaki, chilimayo, sesam, forårsløg
  • CRISPY CUCUMBER SALAD
    45
    Sprød chili, fiskesauce, koriander
  • GREEN BEANS
    60
    Trøffel miso creme, frisk trøffel

DESSERTS

  • STRAWBERRIES & CHOCOLATE
    120
    Hvid chokolademousse, kaffir lime-sorbet, crumble
  • SEASONAL SELECTION OF ICE CREAMS AND SORBETS
    PER SERVING • 45
  • Kristen Bernikows Gade 9-11
    1105 København K
  • +45 70702435
  • asian@themarketcph.dk
Kontrolrapport
Guest Data Policy

Sovino Brands Logo
Ambra Bistro Central Café Sommersko Café Victor Camour Esmée Goldfinch L'Alsace Le Grand Rouge Le Petit Rouge Lusso Masseria Mother City PS Bar & Grill - City PS Bar & Grill - Østerbro Ravage Restaurant Kanalen Restaurant Sk 12 Salon The Market Italian Trattoria Fiat